خطا
  • ایراد در بارگذاری اطلاعات خوراک

سوالات متداول پست الکترونیکی دانشگاه

چگونه ایمیل خود را روی اوت لوک ۲۰۰۷ ( outlook 2007) نصب کنیم

مراحل نصب و تنظیمات (این تنظیمات و تصاویر مربوط به اوت لوک ۲۰۰۷ می باشد، برای دیگر ورژن های اوت لوک مشابه همین تنظیمات است ) :

1- اوت لوک ۲۰۰۷ را باز کنید.

2- روی منو Tools رفته و  Account settings را انتخاب کنید.

3- روی برگه E-mail رفته و New را کلیک کنید.

4-سپس روی
 Microsoft Exchange, POP3, IMAP or HTTP کلیک کنید و Next را بزنید.

۵- در این مرحله با وارد کردن نام، آدرس ایمیل و پسورد می توانید به راحتی ایمیل خود را بر روی اوت لوک نصب کنید اما این حالت برای ایمیل های معروفی مانند جیمیل است و اگر شما میل دیگری دارید (مثلا وب میل وب سایت خودتان) باید از راه دستی اقدام به نصب کنید. برای این کار Manually configure server settings or additional server types را تیک زده و Next را بزنید.

Internet E-mail
را انتخاب کنید و Next را بزنید.

7- فرم را پر کنید.

• در قسمت اول Your Name نامی که می خواهید نمایش داده شود را بنویسید. معمولا نام شخص دارنده ایمل نوشته می شود.
  • در این قسمت POP3 یا IMAP را بسته به تنضیمات ایمیل خود انتخاب کنید. برای ایمیل هایی مانند جیمیل و پاپ تری انتخاب می شود.
  • Incoming mail server را به شکل mail.hsu.ac.ir بنویسید.
  • Outgoing mail (SMTP) server را نیز به شکل mail.hsu.ac.ir بنویسید.
  • Password نیز پسورد ایمیل شماست که باید آن را وارد کنید.

روی Next کلیک کنید و Finish را بزنید تا تنظیمات شما ثبت شود.

پی‌نوشت: ما به جای ‍Outlook، استفاده از Zimbra Desktop را توصیه می‌کنیم که رابط کاربری آن کاملاً مشابه ایمیل سرور تحت وب دانشگاه می‌باشد و به راحتی می‌توانید ایمیلهای دانشگاه، جیمیل و یاهوی خود را در آن داشته باشید. توضیحات بیشتر را  در اینجـــــــــا بخوانید

نحوه اتصال به شبکه دانشگاه

*برای اتصال به اینترنت پس از ایجاد کانکشن، از نام کاربری "a" و کلمه عبور "a"  استفاده نمایید.

*استفاده از سرویس شبکه کابلی دانشگاه: استفاده از این سرویس از طریق اتصال vpn به آدرس:   vpn.stmu.ac.ir  امکان پذیر است.

*استفاده از سرویس شبکه کابلی و وایرلس مهمانسرای دانشگاه: استفاده از این سرویس از طریق اتصال vpn به آدرس:   wvpn.stmu.ac.ir  امکان پذیر است.

*استفاده از وایرلس: استفاده از سرویس وایرلس دانشگاه فقط از طریق اتصال VPN امکان پذیر است. کاربران گرامی جهت استفاده از وایرلس نیاز به اتصال VPN به آدرس :wvpn.stmu.ac.ir دارند.

*استفاده از اینترانت: همکاران گرامی قادر خواهند بود با ایجاد اتصال VPN به آدرس هاست : Ivpn.stmu.ac.ir از اینترانت استفاده نمایند. از طریق این اتصال می توانید سایت های داخل ایران از جمله سایت صدا و سیما و …. را بدون نیاز به اینترنت مشاهده نمایید.

تبلت چیست؟

به رایانه های قابل حملی که سیستم ورود اطلاعات آن بوسیله ی صفحه ی لمسی (tuch screen) است گفته می شود...ادامه مطلب

رایانش ابری چیست؟

رایانش ابری = نرم افزارهای تحت وب به همین راحتی!.... ادامه مطلب